Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز، دادگاه فدرال تگزاس روز ۱۳ اسفند اعلام کرد در نظر دارد تخلف احتمالی مربوط به نقض قوانین آمریکا در ارسال تجهیزات مخابراتی به ایران را بررسی کند.

در کیفرخواستی که ماه گذشته منتشر شد، همچنین یک مدیر تحقیقاتی سابق زد تی ای در نیوجرسی و یک استاد موسسه فناوری جورجیا متهم شده اند با ویزای J-۱  که برای کار و تحصیل در آمریکا تعریف شده است، تعدادی از اتباع چینی را به آمریکا آورده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گزارش رویترز، در کیفرخواست ادعا شده است که این اتباع چینی پس از ورود برای کار در زد تی ای به نیوجرسی رفته اند. پروفسور گی کونگ چانگ این اتهامات را رد کرده است. مسئولان عالی رتبه زد تی ای و وکلایشان در خصوص این اتهامات تا کنون اظهار نظری نکرده اند.

در صورت اثبات این اتهامات مشخص نیست چه جرایمی برای شرکت بزرگ چینی در نظر گرفته خواهد شد. اما در گذشته زد تی ای به سبب آنچه نقض قوانین آمریکا خوانده شده، با جریمه های هنگفتی مواجه شده است.

زد تی ای در سال ۲۰۱۷ در دادگاه تگزاس آمریکا به دلیل آنچه نقض قوانین آمریکا در فروش فناوری ساخت آمریکا به ایران و کره شمالی گفته می شد، به پرداخت ۸۹۲ میلیون دلار محکوم شد. در آن زمان بازرسان آمریکایی ۲۸۳ محموله تجهیزات مخابراتی به کره شمالی را کشف کردند.

سال ۲۰۱۸، وزارت بازرگانی آمریکا به منظور تنبیه مدیران این شرکت به علت اظهارات خلاف واقع، زد تی ای را از تجارت با تامین کنندگان آمریکایی منع کرد.

پس از آن زد تی ای یک میلیارد دلار غرامت پرداخت کرد و موافقت کرد که مدیران خود را تغییر دهد و با یک برنامه نظارت ده ساله همکاری کند.

برچسب‌ها کره ‌شمالی چین ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کره شمالی چین ایالات متحده آمریکا کره شمالی چین ایالات متحده آمریکا زد تی ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۴۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد آذری‌ جهرمی، وزیر سابق ارتباطات در کانال تلگرامی خود نوشت:

صنعت خودروسازی در ایران با زور انحصار و ممنوعیت واردات است که زنده مانده است، هزینه‌اش هم از جان و مال مردم پرداخت می شود.

دلیل تحمل و تحمیل این هزینه ها از دید سیاستگذار، احتمالا نقش غیرقابل انکار این صنعت در تولید ملی و اشتغال است.

یکی از دالان‌های باریک امکان احیای صنعت خودرو در ایران، فراموشی تدریجی تولید انحصاری خودروهای سوخت فسیلی و آزادسازی تدریجی واردات آن و تمرکز بر نگاه کارآفرینانه در تولید خودروی برقی با تکیه بر تجدید ساختار صنعت خودروسازی و رقابت پذیر کردن آن بود - رگه هایی از این سیاست بعضا در سخنان آقای علی آبادی وزیر فعلی صمت دیده می شد- که در حال حاضر با پرداخت دو میلیارد یوروی ناقابل به یک شرکت ساختمانی شرقی برای اختصاص بازار ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی شهر تهران، در حال از بین رفتن است.

سکوت جناب آقای میرسلیم هم در این فقره جالب است!

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902138

دیگر خبرها

  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی
  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • دروغ اجباری؛ سیاست رسانه‌های مدعی آزادی
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • اتهامات آمریکا علیه روسیه نفرت‌انگیز و بی‌اساس است
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است
  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران